نکات کاربردی هنگام خرید سرویس قابلمه
این قابلمه جدیدترین انواع ...

تاریخ انتشار : 1398/5/14/ نمایش : 891 / نظرات : 0

قابلمه‌های سرامیکی
این قابلمه جدیدترین انواع سرویس آشپزخانه است، دارای روکش نچسب و بدون ترکیبات مضر و تا حدی مقاوم به خوردگی و خراش است. ولی باید مراقب بود تا تکه‌های آن وارد غذا نشود. دارای بدنه و کف چندین لایه هستند که لایه سرامیک یکی از لایه‌های بدنه قابلمه است. حرارت را به خوبی پخش و منتقل می‌کنند. قیمت نسبتاً بالایی دارند به همین دلیل در استفاده از آنها باید کمی دقت
بیشتری کنید.
قابلمه‌های گرانیتی 
در بین پوشش های نچسب، گرانیت از همه بادوام تر و سخت تر است. گرانیت یا سنگ خارا به دلیل جنس خود، گرما را نگه داشته و غذا در آن دیرتر از ظروف معمولی می‌سوزد. تمیز کردن گرانیت بسیار ساده است. به دلیل نچسب بودن مصرف روغن را کاهش می‌دهد. چون گرانیت ماده ای طبیعی است، طعم غذا را تغییر نمی‌دهد.
جنس های دیگری از سرویس قابلمه هم وجود دارند که بیشتر توسط برندهای متفرقه تولید می‌شوند. این نوع از ظروف پخت و پز که مصارف خاصی دارند و امروزه کمتر استفاده می‌شوند را هم برایتان معرفی می کنیم:نکات کاربردی هنگام خرید سرویس قابلمه
در بین پوشش های نچسب، گرانیت از همه بادوام تر و سخت تر است
قابلمه های آلومینیومی
برخلاف تصور بیشتر محصولات مشابهی که در بازار می‌بینید بیشتر از جنس آلومینیوم است و نه فلز روی! فلز روی برای قابلمه مناسب است ولی کمتر یافت می‌شود. آلومینیوم برای سلامت انسان ضرر دارند. نگهداری و پخت مواد غذایی اسیدی مانند آبلیمو، آبغوره، سرکه و شور در این ظروف، موجب خروج آلومینیوم و ورود آن به غذا می‌شود که بیماری و مشکلات بسیاری را به وجود می آورد.
قابلمه‌های آلومینیومی ارزان و با وزنی سبک هستند.حرارت در این قابلمه‌ها به شکل یکنواخت و سریع پخش می‌شود. حساسیت آن به ضربه باعث می‌شود که سریع فرمش تغییر کند.نکات کاربردی هنگام خرید سرویس قابلمه
فلز روی برای قابلمه مناسب است ولی کمتر یافت می‌شود، آلومینیوم برای سلامت انسان ضرر دارند
قابلمه های مسی
حرارت را به خوبی و یکسان پخش می کنند. مس قرمز در معرض هوا اکسید می‌شود و حالت سبز رنگ می گیرد و در این صورت برای سلامت مضر است. اغلب داخل مس با فلزی دیگر پوشانده می‌شود تا مس به داخل غذا وارد نشود. مس با مواد غذایی اسیدی و شور واکنش نشان می‌دهد و طعم غذا را تغییر می‌دهد.
جالب است بدانید که این نوع قابلمه در بازار به شکل کیلویی فروخته می‌شود و کار دست هنرمندان ایرانی است. البته برندهای دیگری هم سرویس های قابلمه با این جنس عرضه کرده اند ولی قطعا کار دست چیز دیگر است!نکات کاربردی هنگام خرید سرویس قابلمه
قابلمه های مسی، حرارت را به خوبی و یکسان پخش می کنند
قابلمه های شیشه ای
ظروف پخت شیشه ای یا اصطلاحاً پیرکس، یکی از بهترین ظروف پخت و پز هستند. اگر این ظروف بی‌رنگ باشند سالم‌ترین انتخاب برای طبخ غذا هستند و به علت اینکه درون آنها کاملا دیده می شود، حس خاصی را به آشپزخانه می‌دهد. تا زمانی که این ظروف ضربه‌ محکم نخورد و شوک دمایی به آن وارد نشود، مقاوم هستند. در مدل های جدیدتر حرارت بالا را تحمل می‌کنند.نکات کاربردی هنگام خرید سرویس قابلمه
ظروف پخت شیشه ای یا اصطلاحاً پیرکس، یکی از بهترین ظروف پخت و پز هستند
قابلمه های لعابی
روکش‌ لعابی اغلب روی ظروفی سرامیکی یا چدن کشیده می‌شود. طول عمر روکش لعابی محدود است و بر اثر ضربه و نوسان حرارتی از بین می‌رود. این نوع ظروف برای گرم کردن کنسرو و قوطی‌ها، پخت غذاهای آبدار و یا نگهداری غذا در فریزر استفاده می‌شوند.نکات کاربردی هنگام خرید سرویس قابلمه
ظروف لعابی برای گرم کردن کنسرو و پخت غذاهای آبدار و یا نگهداری غذا در فریزر استفاده می‌شوند

نظرات کاربران پیرامون این مطلب

انصراف از پاسخ به کاربر